A.M.V.V.D dăruiește bucurie

A.M.V.V.D dăruiește bucurie

Am învățat în viața militară cât de important este să ai încredere în camarazi pe câmpul de luptă. În clipe negre, ei pot fi salvarea ta.

Copiilor de la Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” le-am promis că le vom fi camarazi pe cărarea vieții, le vom călăuzi pașii și vom lupta, alături de ei, pentru clădirea unei vieți mai bune.

Dacă pentru ei viața nu a fost dreaptă și nu le-a oferit siguranța unei vieții însorite, încercăm prin implicarea unor oameni care vor să-și lumineze existența cu bucuria sinceră a copiilor, care apreciază orice gest de omenie, pe care societatea îl face pentru ei, să le înseninăm zilele și să le descrețim frunțile amorțite de tristețe.

Cei prezenți ne-am primit răsplata: zâmbete calde de copii. Ne-am bucurat pentru bucuria lor. Ei ne învață că puțin înseamnă mult.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către toți aceia care și-au rupt duminica din sânul familiei și au oferit acest timp copiilor.

Totodată, mulțumim tuturor celor care au răspuns solicitării noastre și au dat curs acțiunii de strângere de haine, electrocasnice, alimente, produse de igienă și curățenie, precum și celor care au asigurat transportul acestora din București până în comuna Slobozia, județul Giurgiu.

La acțiune au luat parte: Marius și Carmen Apostol, Dan Cosma, Mihaela Dumitru, Lixandru Călin,Viorel Bujor, Alexandru Bujor, Smaranda și Adrian Udrea, Gheorghe Teodorescu, Ramona si Mihai Darie, Marius Barbu – sucursala Vrancea, Vali Dragomir – sucursala Câmpulung Muscel, Paula Vizireanu – sucursala Buzău, Florin Vuță – sucursala Argeș, Vlad Mihai – sucursala Brașov.

Chiar dacă luna cadourilor nu a început încă, noi am oferit bucurie copiilor și am dorit să fim primele ajutoare ale lui Moș Crăciun, care ajung la Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”.

Împreună oferim bucurie!

#AMVVD
Text: Ramona Nicoleta Darie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *