A.M.V.V.D luptă pe toate fronturile

A.M.V.V.D luptă pe toate fronturile

Miercuri, 5 decembrie, participarea prim-vicepreședintelui Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic – Dimitrie Izvorâtorul de Mir” – Dan Cosma, la ședința Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, prezidată de Adrian Solomon, a adus rezultate îmbucurătoare pentru toți militarii rezerviști nedreptățiți, cărora contractele de muncă le-au încetat din motive neimputabile lor, în raport cu militarii aflați în prezent în activitate.
Un rol extrem de important în influențarea luării unei decizii a fost intervenția obiectivă și promptă a prim – vicepreședintelui Dan Cosma, care a punctat motivele necesității unei astfel de modificări a art.21 din Legea nr.223/2015, expunând motivele pentru care militează însăși asociația pe care o reprezintă.

Astfel că, propunerea Proiectului de Lege PL – x nr.386/2019, inițiată de Florin – Claudiu Roman – deputat, prin care se dorește modificarea art.21 din Legea nr.223/2015 privind pensiile militare de stat, în Comisia pentru muncă și protecție socială a fost analizata și aprobată această solicitare, urmând să fie trimisă către Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.

Suntem încrezători că rezultatele nu vor întârzia să apară, iar această măsură reparatorie să se concretizeze, astfel încât între cei trecuți în rezervă și cei în activitate să existe egalitate de tratament.

Să luptăm pentru militari!

Text : Ramona Nicoleta Darie-șef birou comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *