A.M.V.V.D luptă pentru fiecare veteran

A.M.V.V.D luptă pentru fiecare veteran

Veteranii Armatei Române sunt etaloane de modestie. Militarii nu vor să ceară atenție. Ei sunt instruiți în așa fel încât să nu ceară, ci să ofere.

Dar noi, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” atunci când întâlnim oameni devotați profesiei, cu rezultate extraordinare, care și-au creat o imagine fără pată realizată prin muncă asiduă, putem doar să ne bucurăm că i-am descoperit și ne onorează să-i avem camarazi și colegi în asociație, mai ales când aspirațiile se află în aceeași direcție.

Când aprecierea vine din partea societății este de admirat că munca unui militar influențează rațiunea și simțirea oamenilor care aparțin altor domenii socio- profesionale.
Trist este când, clasa politică se folosește de numele eroilor Armatei Române pentru atingerea propriului interes.

Un om dedicat profesiei este Plt.adj.pr. Zimcenco Silviu, a cărui activitate ne-a determinat să îl numim membru de onoare al A.M.V.V.D după ce a participat în 4 misiuni în teatrele de operații și a primit distincții de la Șeful Statului Major al Apărării, de la Ministrul Apărării Naționale, precum și de la Președinte României.

Această distincție simbolică nu este suficientă, în opinia noastră. De aceea, apelăm la bunăvoință și implicarea domnului primar Dumitru Grigore, al localității Sohatu, județul Călărași, căruia îi solicităm să completeze demersul nostru, să devină solidar cu cerința noastră și să îi acorde camaradul nostru, Plt.adj.pr. Zincenco Silviu, titlul de Cetățean de Onoare al localității.

Suntem încrezători că solicitarea noastră se va concretiza și se va lua act de cele consemnate.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *