A.M.V.V.D luptă pentru modificarea Legii 215/2016

A.M.V.V.D luptă pentru modificarea Legii 215/2016

Pentru a obține ce dorești, lupți! Cu fiecare obstacol care iese în calea atingerii obiectivelor devenim mai determinați.

Deși A.M.V.V.D a mai solicitat modificarea Legii 215/2016 privind ceremoniile militare, iar discuțiile anterioare s-au finalizat doar cu promisiuni, am continuat seria de solicitări privind modificarea acesteia. De data asta, am făcut-o la președintele Senatului României, Teodor – Viorel Meleșcanu.
Întrevederea a avut loc joi, 24 octombrie când, o delegație a A.M.V.V.D. a prezentat în fața acestuia necesitatea modificării legii mai sus amintite.

În urma întâlnirii , sperăm că nu vom rămâne doar cu promisiunea, ci se va concretiza de astăzi, așa cum ne-a asigurat președintele Senatului României, că de luni, 28 octombrie, acesta va demara procedurile necesare pentru a se concretiza această solicitare, astfel că Legea 215/2016 privind ceremoniile oficiale, va fi completat art.16 cu lit h), care dă dreptul asociațiilor militare reprezentative la nivel național să ia parte la acest gen de acțiuni.

Am învățat că drumul fără obstacole nu ne duce nicăieri, de aceea , credem cu tărie că acest obiectiv va fi îndeplinit curând.

#obiective #AMVVD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *