Adunarea Consiliului Director

Adunarea Consiliului Director

Astăzi , membrii din Consiliul Director au spus ” prezent ” la adunarea Consiliului Director al AMVVD. Într-o atmosferă familială au fost prezentate și supuse votului propuneri menite să sporească uniunea dintre membrii asociației și evenimente ce urmează să fie organizate de către AMVVD sau în parteneriat cu alte asociații sau instituții ale statului. Printre altele s-au discutat :
Organizarea campaniei ” Ajută mereu ” , eveniment desfășurat la Așezământul Social Sfinții Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, Judetul Giurgiu, organizarea Spectacolului caritabil ” Inimă, Steag și Credință ” , spectacol organizat de Consiliul Județean Vâlcea împreună cu AMVVD, s-a votat încheierea de protocoale cu companii și alte asociații.
Totodată au fost aprobate și semnate cereri noi de înscriere, au fost propuși noi membrii care să facă parte din diferite departamente, dar și alte subiecte de interes pentru asociația noastră.
După mai bine de 3 ore de discuții, adunarea Consiliului Director a fost închisă, membrii declarându-se pe deplin mulțumiți de eveniment.
Întâlnirile vor continua periodic , ori de câte ori va fi nevoie de luarea de decizii ce vor impune acest lucru.
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *