În vinerea Mare am reușit să fim alături de doi eroi. Sănătate și recuperare grabnică, dragi camarazi!

În vinerea Mare am reușit să fim alături de doi eroi. Sănătate și recuperare grabnică, dragi camarazi!

Aprilie, 13 – o zi cu ghinion pentru militarii Batalionului 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei”. Aflați în misiune în zona de responsabilitate din provincia Kandahar, Afganistan, camarazii noștri, caporal Cristian Gabar și caporal Ionel Cristea au fost răniți în urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat.
După ce au fost internați în Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania au revenit în țară, miercuri , 24 aprilie și au fost internați la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ” Dr. Carol Davila” din București.
Reprezentanții AMVVD nu s-au lăsat mult așteptați, astfel că, astăzi, 26 aprilie, o echipă formata din Marius Apostol, Dan Cosma , Adrian Iloiu, Nelu Maican, Cristina Mathias și, nu în ultimul rând, Mugurel Dinu i-au vizitat pentru a le oferi sprijinul moral și psihic, de care au nevoie pentru recuperarea într-un timp cât mai scurt și pentru a le transmite cele mai calde gânduri, precum și aprecieri privind determinarea și profesionalismul de care au dat dovadă.
Întreaga Asociație a Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități își îndreaptă gândul și rugăciunile, acum, în ajun de mare sărbătoare, pentru sănătatea lor.
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *