AMVVD în vizită de lucru în Garnizoana Sibiu

AMVVD în vizită de lucru în Garnizoana Sibiu

Zilnic, asociația vine în sprijinul militarilor veterani și nu numai.

Problemele acestora sunt cunoscute, însă pentru a veni în întâmpinarea acestora și pentru a le identifica în detaliu sunt necesare o serie de întâlniri.

Miercuri, 13 noiembrie 2019, o delegație a A.M.V.V.D, formată din Marius Apostol – președinte, Dan Cosma – prim-vicepreședinte, Mihaela Dumitru – secretar general și Marius Popenta – președintele sucursalei Sibiu, a prezentat noile proiecte, proiectele în desfășurare, noile aspirații pentru viitorul asociației și beneficiile existenței acesteia, precum și detalii privind proiectul Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, în care se va investi în curând suma obținută în urma licitației de la Cercul Militar Național .

Dintre acestea amintim:

●Centrul de Perfecționare pentru Artilerie Terestră și Artilerie Antiaeriană;

●Școala de Aplicație pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică;

● Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”;

●Inspectoratul de Jandarmi Județean ;

O zi plină, dar motivantă. Văzând că încrederea în acțiunile noastre crește, suntem determinați să luptăm cu mai mare îndârjire pentru rezultate dintre cele mai bune.

Le mulțumim celor care fac parte din A.M.V.V.D pentru încrederea acordată și îi asigurăm că tot ceea ce A.M.V.V.D realizează este în beneficiul acestora. Celor care vor să se alăture asociației noastre, le vom demonstra că alegerea nu va fi în zadar.

Împreună susținem veteranii!

Text : Ramona Nicoleta Darie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *