AMVVD în vizită la Divizia 4 Infanterie „GEMINA”- Cluj-Napoca

AMVVD în vizită la Divizia 4 Infanterie „GEMINA”- Cluj-Napoca

Astăzi, 22 august 2018, preşedintele AMVVD – Marius Apostol, însoțit de vicepreşedintele FlaviuTamaș, vicepreşedintele Cristina Mathias, secretarul Mutu Marian, consilierul Cătălin Olteanu și reprezentantul ,,Restart Energy”  Culcușică Mădălina, au ajuns  în vizită la Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” din Cluj-Napoca, fiind întâmpinați călduros de Şeful de Stat Major al Diviziei – Colonel Dr. Petru Pah.

 

La întrevederea care a urmat, reprezentanții AMVVD au informat militarii clujeni despre:

– noua lege privind meritele veteranilor din teatrele de operații (propunerile Asociației AMVVD);

– obiectivele privind înființarea Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitate a veteranii din Teatrele de operații care se construiește la Târgoviște;

–  ,,Oferta veteran” de furnizare energie electrică și gaze naturale, negociată de către AMVVD cu societatea ,,Restart Energy One”, valabilă pentru toți membrii asociației și care conține cea mai bună ofertă de pe piață;

De asemenea, în cadrul întâlnirii astăzi a fost ales un nou președinte al Sucursalei Cluj a AMVVD, domnul Marian Lacotiti.

Mulțumim gazdelor noastre primitoare de astăzi, aflate la malul Someşului Mic, în frumosul municipiu Cluj-Napoca, oraşul supranumit şi ,,Inima Transilvaniei”, ,,Comoara Transilvaniei” sau ,,Cetatea Închisă” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *