AMVVD premiază ,,Subofițerul/Soldatul anului” din cadrul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”

AMVVD premiază ,,Subofițerul/Soldatul anului” din cadrul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”

În perioada 18-21 iunie 2018, în garnizoana Brăila se desfășoară competiția ,,Subofițerul/Soldatul anului” la vor participa militari din unitățile sudordonate Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”. Destinată să  selecționeze cel mai bun militar (subofițer/soldat) care să reprezinte structura în etapele superioare, competiția este bazată pe cunoștințele acumulate, comportament, condiție fizică și pregătire militară generală.

În semn de respect față de militarii din Armata României, AMVVD va premia câștigătorii acestui concurs complex care generează competiție și performanță.

Astfel, subofițerul și soldatul care se vor clasa primii în urma probelor de concurs (examen scris, deprinderi practice militare, topografie militară, instruire lingvistică, cunoașterea armamentului din dotare, orientare pe teren în timp de zi sau noapte etc) vor fi recompensați cu premii în bani, materiale promoționale ale AMVVD dar și cartea ,,Sacrificiul pentru NATO”, volum semnat de președintele AMVVD, Marius Apostol, care ilustrează devotamentul și profesionalismul militarilor români prezenți în Teatrele de Operații.

 

 

               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *