AMVVD salvează vieți! Acțiune de donare de sânge a membrilor sucursalei Vâlcea

AMVVD salvează vieți! Acțiune de donare de sânge a membrilor sucursalei Vâlcea

Conștienți de importanța donării de sânge și dornici să ajute semenii aflați în situații de viață deosebite, membrii sucursalei Vîlcea a AMVVD au organizat recent o campanie de donare de sânge care s-a bucurat de prezența presei locale vâlcene, respectiv  de reprezentanții TV Vâlcea 1 și cotidianulului Viața Vâlcii.

La Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea, donatorii au fost întâmpinați cu bucurie, ca de fiecare dată, de doamna doctor Narcisa Ionescu Ispas care a vorbit despre colaborarea foarte bună cu membrii AMVVD, sucursala Vâlcea dar și despre importanța donării de sânge în ce privește salvarea vieții unei persoane, dar și beneficiile pentru persoana donatorului.

Au fost prezenți la donarea de sânge: Nicu Emilian-vicepreședintele sucursalei Vâlcea a AMVVD, domnul profesor Dinescu-Mărăcineanu Nicolae –membru de onoare al sucursalei Vâlcea-AMVVD, Prioteasa Paul, secretarul sucursalei AMDDV-Vâlcea, Guțu Emilian reprezentantul  Jandarmeriei Vâlcea,  militari activi și în rezervă din garnizoana Vâlcea, angajați ai ISU Vâlcea.

Donarea de sânge este un gest umanitar deosebit de important în condițiile în care sângele nu se produce artificial și nu se poate cumpăra când cineva are nevoie de transfuzie, singura soluție fiind donarea. Felicitări colegilor din AMVVD sucursala Vâlcea care au făcut acest gest minunat pentru semenii lor.

AMVVD donează sânge, AMVVD salvează vieți!

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *