AMVVD Târgu Mureș își așteaptă membrii la sediul din clădirea Cercului Militar

AMVVD Târgu Mureș își așteaptă membrii la sediul din clădirea Cercului Militar

AMVVD sucursala Târgu Mureș beneficiază recent de un sediu aflat  în clădirea Cercului Militar Târgu Mureș. Acest lucru a devenit posibil în conformitate cu prevederile legale în vigoare și ca urmare a demersurilor intreprinse de conducerea sucursalei care adresează mulțumiri domnului colonel Dacian-Tiberiu Șerban și domnului colonel  Cristian Boangăr pentru înțelegere și sprijin.

În același timp, conducerea sucursalei formată din Mihai-Florin Ilas-președinte și Aurelian Adam-vicepreședinte, asigurăm membrii Sucursalei AMVVD Tg. Mureș, despre deplina receptivitate față de problemele prezentate în cadrul adunărilor și de continuarea demersurilor de soluționare a acestora.

Totodată, conducerea sucursalei intenționează organizarea de întâlniri periodice cu membrii acesteia în care vor fi dezbătute diverse propuneri, acțiuni și proiecte, inclusiv cele de anvergură demarate la nivelul central al Asociației Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”  cum ar fi demersurile de modificare și completare a  proiectului de lege privind veteranii din Teatrele de Operații și Centrul de Refacere, Recuperare şi Reabilitare a Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilităţi din Teatrele de Operaţii.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *