APEL pentru Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilităti din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD)

APEL pentru Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilităti din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD)

Zilele trec și militarii veterani ai teatrelor de operații au nevoie, cât mai urgent, de un centru unde să se poată trata, recupera, la ei acasă, alături de familie.

Astfel, în perioada 21-22 aprilie 2018, AMVVD face apel către oamenii cu suflet care vor să dea o mână de ajutor, VOLUNTAR, să le fie alături printr-o amplă acțiune ce presupune repararea gardului CRRR-AMVVD, toaletarea arborilor, plantarea gardului viu, curățenie exterioară etc.
Acțiunea va avea loc la Târgoviște alături de eroii zilelor noastre, de militari veterani ai Teatrelor de Operații, de cei care au continuat să lupte pentru camarazii lor și aici acasă. Acolo, în Teatrul de Operații, au învățat că departe de casă, în arșita deșertului, îți este frate, soră, şi părinte, camaradul de arme.
Persoanele care doresc să participe la această acțiune de voluntariat (din București sau din județul Dâmbovița) se pot înscrie la următoarele numere de telefon:
– 0723340580 – dl Dinu Tiberiu – administrator AMVVD
– 0722691743 – dl. Aldea Gheorghiță- președinte sucursala AMVVD Târgoviște
Uneltele, sculele şi materiale necesare, vor fi asigurate de noi!
Pentru mai multe amănunte, vă rugăm, să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră!

Vă mulțumim şi aşteptăm sprijinul dumneavoastră pentru că numai împreună putem învinge !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *