Cătălin Dobrea (președinte sucursala AMVVD Iași): Astăzi am fost fericiți deoarece am adus bucurie unei familii nevoiașe cu șase copii

Cătălin Dobrea (președinte sucursala AMVVD Iași): Astăzi am fost fericiți deoarece am adus bucurie unei familii nevoiașe cu șase copii

Reprezentanții sucursalei Iași a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, Cătălin Dobrea-președinte și Constantin Blaga- membru, s-au deplasat astăzi, 17 august 2018, în comuna Rafaila, județul Vaslui, pentru a da o mână de ajutor familiei Antoce, o familie foarte nevoiașă cu șase copii care trăiesc în condiții greu de imaginat.

Alături de președintele și membrul sucursalei Iași,  la această activitate umanitară  a participat domnul Marian Scafaru și fiul acestuia veniți din Marea Britanie să-și petreacă concediul în România la socrul și bunicul lor,  militarul veteran Constantin Blaga, membru al AMVVD. Îmbrăcat în uniformă militară ca un soldat adevărat, nepoțelul camaradului nostru, un băiețel de doar câțiva anișori, a rămas profund impresionat de drama celor șase copii ai familiei care a primit alimente, dulciuri  și jucării de la militarii veterani din AMVVD, sucursala Iași.

,,Impactul a fost destul de puternic inclusiv asupra noastră, a militarilor. Parcă am făcut un salt în timp și i-am revăzut pe acei copii afgani care trăiau la limita subzistenței, acei copii care se bucurau chiar și de cel mai mic lucru oferit, acei copii care, prin simpla bucurie ce le-o citești pe față, te fac și pe tine să fii fericit. Astăzi, noi militarii veterani am fost fericiti!

AMVVD felicită sucursala Iași pentru acțiunea de astăzi! Dumnezeu să vă întoarcă bunătatea, dragi camarazi, aducându-vă zile la fel de fericite ca cea de azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *