Comunicat AMVVD

Comunicat AMVVD

Pornind de la convingerea că presa românească este liberă și lucrează cu profesionalism, considerăm că articolul – AMVVD acuzată că face legi doar pentru câteva persoane. „Au uitat de veterani. Ce vină am eu că în 4 ani de misiuni nu am fost rănit?” ( https://www.constantadeazi.ro/amvvd-acuzata-ca-face-legi-doar-pentru-cateva-persoane-au-uitat-de-veterani-ce-vina-am-eu-ca-in-4-ani-de-misiuni-nu-am-fost-ranit/ )- reprezintă o intoxicare în masă, o învrăjbire între militari, militari și alte structuri ale statului, o dezbinare a ceea ce este bun și funcționează conform legilor statului și regulilor militare.

Încă de la început, din titlu, constatăm că s-a folosit numele asociației și ni s-au adus acuze fără a fi întrebați ceva.
Având în componenta asociației, conform statutului aprobat de Judecătoria Cornetu și publicat pe site-ul nostru, din partea civilă și foști jurnaliști acreditați Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania (UZPR), am învățat să dăm doar ce este bine fondat, cu dovezi și probat. Noi nu ne-am permis niciodată să ne folosim de numele cuiva fără a avea cel puțin o dovadă, iar în declarațiile publicate am atras atenția persoanei că își asumă ceea ce spune, oferind informația clară, cu subiect și predicat, cu nume și funcție.

Nu o să începem să arătăm că fiecare paragraf scris în acest material este un fake. Este o pierdere de timp și energie care se pot canaliza pentru a duce mai departe ceea ce vrem să construim cu adevărat pentru militarii români, văduvele și copiii orfani ai camarazilor noștri (iar când am scris militarii romani ne-am referit la toate categoriile).
Avem dovezi pe care le punem la dispoziția dumneavoastră! Vă lăsăm să analizați singuri și să vă dați seama de intoxicare.
Avem un site (www.amvvd.ro), o pagină de Facebook și un grup – toate publice, accesibile oricui care vrea să vadă activitatea noastră, în care spunem pas cu pas ceea ce facem și publicăm dovezi la ce am afirmat că am făcut.
Este foarte ușor să te informezi și să vezi ce face AMVVD.
Dacă vrei, tu cititorule, jurnalistule, militarule, legiuitorule sau cei care sunt organe de control, poți găsi la un clik distanță orice te interesează vizavi de AMVVD, de la structură, componență, activități de orice fel, contacte și adrese, unde îți stăm la dispoziție pentru orice problemă.

SUNTEM TRANSPARENȚI! SUNTEM VOLUNTARI și avem un singur scop, de a îmbunătății traiul greu al camarazilor, al văduvelor, al copiilor orfani.
Suntem o asociație bine închegată, pusă la punct cu tot ce ne obligă legislația românească pentru a funcționa legal, lucrăm cu oricine de la orice instituție (de la MApN, MAI, Parlament, Consilii Județene, Primării, până la civili) pentru a aduce un plus atât de imagine armatei, cât și militarului român.
Așteptăm ca pe viitor să nu mai avem parte de fake-uri, de intoxicări, de minciuni grosolane, de învrăjbiri și dezbinări între militari. Vrem corectitudine și adevăr, dreptate și iubire pentru tricolor, un trai normal și decent pentru acest neam.

Onoare și respect.
Împreună Susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *