Consiliului Director s-a reunit luni, 30 septembrie

Consiliului Director s-a reunit luni, 30 septembrie

Luni, 30 septembrie 2019 odată cu stabilirea și votarea ordinii de zi, ședința a fost deschisă.
S-au supus discuției toate punctele aflate pe ordinea de zi, cele mai importante care vi le aducem spre cunoștință sunt:

○stabilirea ultimelor detalii organizatorice privind spectacolul „Dincolo de limite” , care va avea loc la Târgoviște, la locația viitorului Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani;

○continuarea demersurilor pentru organizarea și desfășurarea licitației din 1 noiembrie 2019 de la Cercul Militar Național.

○ca urmare a interesului mare acordat Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” s-a impus necesitatea înființării unei noi sucursale la Suceava. Aceasta îl va avea ca președinte pe cap.Dumitru Florea.

○s-a completat și definitivat lista persoanelor necesare pentru participarea la parada de 1 decembrie.

○punerea bazelor unui parteneriat cu „Revital Armony”, prin intermediul doamnei Monica Batîr, care oferă servicii gratuite membrilor asociației, o dată pe săptămână, în limita a 7 persoane.

○modificări în organigrama asociației:
– funcția de administror este liberă, urmând a fi ocupată.

○aprobarea mai multor cereri de înscriere;

Ședința a fost declarată închisă după ce au fost parcurse toate punctele de pe ordinea de zi și supuse votului, respectând întru totul Statutul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”

#AMVVD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *