Copii alături de Veteranii de război și Veteranii din teatrele de operații

Copii alături de Veteranii de război și Veteranii din teatrele de operații

Astăzi Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități a participat, alături de AMPTO, Asociația motocicliștilor din Armata României și de Asociația Veteranilor de Război la un eveniment organizat de Secția 4 Poliție, Școala Gimnazială Nr 171 ” Petre Ispirescu ” și Biserica Sf. Maria Miron Patriarhul.
Evenimentul a început cu o slujbă religioasă în care au fost înălțate rugăciuni pentru sufletele militarilor români care și-au dat viața pentru patrie in al doilea război mondial și în teatrele de operații dar și pentru sănătatea militarilor răniți și militarilor cu dizabilități dobândite în misiuni interne și internaționale. Totodată au fost rostite rugăciuni pentru toți cei care își servesc patria sub drapel.
La finalul slujbei copii prezenți au recitat poeme fiind foarte emoționați de momentul întâlnirii cu militarii veterani.
Salutam pe această cale inițiativa colegilor din MAI, care au ținut să arate copiilor, adevăratele valori ale societății din zilele noastre, promovând astfel o imagine sănătoasă și dreaptă.
Am rămas plăcut surprinși de inițiativă și am promis să ne întoarcem de fiecare dată când vom fi invitați.
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *