Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război – 29.04.2018, veteranii Teatrelor de Operații salută veteranii de război cu formula arhicunoscuta de toți militarii: AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM! SUNTEȚI EROII NOŞTRI! / VIDEO

Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război – 29.04.2018, veteranii Teatrelor de Operații salută veteranii de război cu formula arhicunoscuta de toți militarii: AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM! SUNTEȚI EROII NOŞTRI! / VIDEO

Astăzi, 27.04.2018, Delegația AMVVD reprezentată de Marius Apostol-preşedinte, Dan Cosma – prim-vicepreşedinte şi Cristina Mathias -director de comunicare, se află la Bacău la invitația preşedintelui sucursalei Bacău- Raul Simion. Plini de emoție și bucurie, reprezentanții AVMMD București și Bacău au ajuns la Căminul de bătrâni pentru a sărbătorii veteranii de război internați în acest centru.

La întâlnire a participat domnul  Deputat Lucian Viziteu  și consilierul Primăriei Municipiului Bacău- Mădălin Pârâianu. Un moment deosebit de impresionant al întâlnirii a fost cel în care veteranii de război au depănat amintiri dureroase trăite pe front.

Veteranii de război, merită tot respectul şi aprecierea noastră, pentru sacrificiul şi contribuția dânşilor la o Românie independentă și de aceea, astăzi,  AMVVD a dorit să le facă o mică bucurie care să le readucă zâmbetul pe chipul brăzdat de ani şi încercări.

Pentru curajul de care au dat dovadă pe frontul celui de-Al Doilea Război Mondial, AMVVD i-a felicitat astăzi oferindu-le, cu respect, o Diplomă de Excelență și însemnele asociației,  înmânate de președintele AMVVD, Marius Apostol, care le-a dăruit și cartea ,,Sacrificiu pentru NATO” scrisă de dânsul ca omagiu adus militarilor români din Teatrele de Operații.

,,În trecutul nostru mulți oameni au suferit. Dacă astăzi suntem cineva în lume, noi suntem numai prin suferința lor. Toate puterile noastre nu sunt altceva decât jertfa lor, strânsă laolaltă şi prefăcută în energie! Neamul devine etern prin cultul eroilor„, spunea Nicolae Iorga, vorbe care astăzi, sărbătorind veteranii de război, le simțim mai emoționante ca niciodată.

Mulțumim doamnei Director al Căminului de bătrâni-Bacău, Dimofte Magda, pentru primirea călduroasă şi acceptarea organizării acestui eveniment, de către AMVVD-Bacău, în incinta căminului. Veteranii de azi ai Teatrelor de Operații salută veteranii de război cu formula arhicunoscută de toți militarii, şi le spun: ,,SUNTEȚI EROII NOŞTRI!”
Pe această cale, AMVVD transmite tuturor veteranilor de război şi văduvelor de război sănătate, şi ani în pace şi fericire!

AMVVD impreuna cu sucursala AMVVD-BACAU la Caminul de batrani din orasul lui Bacovia. Sarbatorirea ZILEI VETERANILOR DE RAZBOI si omagierea celor trei veterani de razboi, in viata, ai Bacaului.

Publicată de Asociatia Militarilor Veterani AMVVD pe 27 Aprilie 2018

  

     

       

  

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *