Darius, copil de militar sedat cu morfină ca să reziste durerilor

Darius, copil de militar sedat cu morfină ca să reziste durerilor

Darius este un băiat de trei ani; este fiu de militar și își dorește ca atunci când va fi mare să îmbrace uniforma militară. Deși este foarte mic a învățat de la tatăl său ceea ce înseamnă a iubi si a-și apăra țara in care trăiește.
Darius trece printr-un moment greu al vieții sale. Poate cel mai greu examen de voință și maturitate pe care trebuie sa-l treacă. Darius a fost depistat cu probleme grave de sănătate, care daca nu vor fi tratate la timp, îi pot fi fatale.
Totul a început când avea un an și 7 luni, iar atunci boala s-a materializat prin apariția unei formațiuni in regiunea fesieră dreaptă.
Micuțul Darius a fost internat de urgență. Diagnosticul i-a lăsat pe părinți fără glas: Tumoare malignă țesut conjunctiv și alte țesuturi moi ale bazinului.

Darius a trecut printr-o operație grea, un tratament de tipul HighRisk și ZECE serii de chimioterapie, dintre care ultimele trei în Franța. După ce s-a întors în țară, a urmat chimioterapie de întreținere pânâ în 21 martie, anul acesta.

Luna trecută problemele au escaladat într-un mod nefavorabil și micuțul Darius are dureri mari. Rezultatele sunt copleșitoare: masă tumorală 74/59/147 mm care apasă pe aorta abdominală infrarenală, pe venele renale și pe artere, comprimând vezica urinară.

În prezent, Darius este sedat cu morfină pentru a putea face față durerii. Toate acestea la numai 3 anișori!

Singura lui șansă este transferul în Turcia, pentru care părinții trebuie să strângă, de nicăieri, suma de 60 000 de euro…”

Conturi:
? RO 91 RNCB 0669 0356 2882 0001 – Bunget Marius Gabriel
? RO 53 BTRL RON CRT 039 255 1301 – Bunget Simona
? RO 80 RNCB 0669 0356 2882 0005 Cont EURO Bunget Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *