De la mic la mare, de la civili la militari pentru visul veteranilor

De la mic la mare, de la civili la militari pentru visul veteranilor

La Râmnicu Vâlcea, chiar la o zi după sărbătorirea Zilei Eroilor, sacrificiul militarilor care au rămas cu urme pe trup, pe suflet sau în minte, a fost răsplătiți prin prezența unui număr mare de oameni care au umplut Sala Mare a Consiliului Județean în care s-a desfășurat spectacolul caritabil „Inimă, Steag și Credință”. Dacă militarii au servit țara cu steagul în piept și credință în inimă, oamenii au conștientizat importanța lor pentru comunitate și au venit să le răsplătească acest sacrificiu, uneori mult prea mare pentru existența lor.

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” a dat sens eforturilor atingerii cât mai curând a mărețului vis, acela de a clădi primul și singurul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani din România. S-au implicat în desfășurarea spectacolului caritabil ” Inimă, Steag și Credință” cu mărinimie, omul Constantin Rădulescu – președintele Consiliului Județean Vâlcea , precum și directorul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea, alt om valoros, Alin Pavelescu. Încă o „cărămidă” trainică a fost înălțată pe temelia proiectului demarat. Prin prezența atâtor oameni, am înțeles că, oamenii și-au însușit deja mesajul nostru: „ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII !”

Mulțumim camarazilor : Slt. (r) Marius Apostol, Plt.adj.pr. Florin Vuță, Plt.maj. Marius Barbu, Plt.maj. Nicușor Bică, Plt.maj. Marius Ionescu, Plt.adj. Dumitru Paraschiva, Plt. Marian Nicula, Plt.maj. Viorel Amzărescu, Plt. Maj. Ionuț Butoi, Plt. Maj. Daniel Porumb, Cap. Ionel Alexe și Cap. Dan Crăciun, exemple de viață pentru noi. Mulțumim că s-au alăturat acestui proiect, prin prezența lor reprezentanților ministerelor din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Camarazii tot camarazi rămân! Umerii profesioniști ai celor de la Fanfara Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, precum și al celor de la Drill Team, au sprijinit înfăptuirea acestui eveniment prin crearea unor momente pline de emoție.

Eroilor, ne plecăm în fața voastră!

Eroilor, vă mulțumim pentru tot ce ați făcut!

GALERIE FOTO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *