De Ziua Eroilor, reprezentanții AMVVD au depus coroane de flori în memoria celor care s-au jertfit pentru neam și țară

De Ziua Eroilor, reprezentanții AMVVD au depus coroane de flori în memoria celor care s-au jertfit pentru neam și țară

,,Preserați pe-al lor morminte, ale laurilor foi/Spre a fi mai dulce somnul, fericiților eroi”.

De Ziua Eroilor, reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Izvorâtorul de Mir” nu i-au uitat pe cei care și-au dat viața pentru  apărarea pământului țării, a libertății și demnității neamului românesc.

Astfel, în prima parte a zilei, delegația AMVVD condusă de Marius Apostol- președinte, Dan Cosma -prim-vicepreședinte și Adrian Iloiu-vicepreședinte împreună cu alți membrii din conducerea Consiliului Director (Viorel Bujor – director adminnistrativ, Mugurel Dinu – administrator, Mihaela Dumitru și Marian Mutu -secretari și Cătălin Olteanu – consilier AMVVD pentru militarii veterani de la Clinceni)  a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor Căzuți în Teatrele de Operații.

În a doua parte a zilei, reprezentanții AMVVD s-au deplasat, la invitația primarului comunei Aninoasa Constantin Maricescu, pentru a depune o coroană de flori la Monumentul Eroilor și a participa la Zilele Comunei Aninoasa (județul Dâmbovița), sărbătoare ce anul acesta a ajuns la cea de-a XVI-a ediție.  este aniversată an de an de edil și localnici.

      

Evenimentele de astăzi au cuprins, printre altele, un moment emoționant când s-a realizat o deplasare de la sediul primăriei la Monumentul Eroilor din Aninoasa, traseu pe care  a fost purtat un steag de 50 de metri împreună cu militarii veterani ai Teatrelor de Operații. După slujba de pomenire și depunerea de coroane, dâmbovițenii au dat startul petrecerii și, pe scena Centrului Cultural au urcat artiști îndrăgiți, în cadrul spectacolului „În Sat la Aninoasa”. Ce a urmat a fost de nedescris, seara sfârșindu-se cu un foc de artificii.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *