Delegația AMVVD în vizită la Brigada 9 Mecanizată Constanța și la Batalionul 341 ,,Rechinii Albi” Topraisar

Delegația AMVVD în vizită la Brigada 9 Mecanizată Constanța și la Batalionul 341 ,,Rechinii Albi” Topraisar

Delegația AMVVD, formată din Marius Apostol- președinte AMVVD, Dan Cosma- prim-vicepreședinte, Harsa Adrian – vicepreședinte, Mihaela Dumitru-secretar, Cristian Crăciun – președinte sucursala AMVVD Constanța, a continuat astăzi, 6 iulie 2018, seria întâlnirilor cu militari din județul Constanța.

Astfel, reprezentanții AMVVD au vizitat Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești” din Constanța și Batalionul 341 ,,Rechinii Albi” din Topraisar unde au purtat dezbateri cu militarii pe tema obiectivelor asociației, a drepturilor militarilor și a construirii  Centrului pentru recuperarea, refacerea și reabilitarea veteranilor din teatrele de Operații, primul centru de acest gen din țara noastră.

În cadrul întâlnirii a fost prezentată oferta de energie electrică și gaze naturale a firmei Restart, denumită ,,Veteran” și adresată doar membrii AMVVD, negociată la cel mai bun preț de pe piață. Militarii de la cele două unități au primit cu interes vizita reprezentanților AMVVD și au promis să sprijine obiectivele asociației.

AMVVD susține militarii și militarii veterani!

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *