Delegația AMVVVD în vizită de lucru la Târgoviște

Delegația AMVVVD în vizită de lucru la Târgoviște

Marți, 17 iulie 2018, delegația AMVVD, formată din Marius Apostol-președinte, Dan Cosma-prim-vicepreședinte și Cătălin Oltean-consilier, s-a deplasat la Târgoviște pentru o serie de discuții privind lucrările la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare. La întâlnire au participat, alături de membrii AMVVD sucursala Târgoviște, primarul localității Aninoasa, Constantin Marichescu și doamna Mirela Ivașcu, apropiată a AMVVD, care au  reafirmat, și de această dată, sprijinul pentru militarii veterani.

În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții privitoare l  a finalizarea lucrărilor de împrejmuire cu gard a centrului, cu sprijinul membrilor sucursalei Târgoviște, începerea lucrărilor de reabilitare la prima clădire a centrului, încheierea contractelor de utilități și a fost stabilit necesarul de materialele pentru turnarea de sape, aducerea la nivel a pardoselilor și montarea de geamuri termopan la parter.

De asemenea, pentru membrii AMVVD sucursala Târgoviște a fost adusă la cunoștință oferta ,,Veteran” negociată de  asociația noastră cu reprezentanții Restart Energy, ce conține cea mai bună ofertă de pe piață pentru energie electrică și gaze naturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *