Din suflet de Veteran pentru suflete de Copilași maltratați!

Din suflet de Veteran pentru suflete de Copilași maltratați!

Asociația Militarilor Veterani  și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Dimitrie-Izvorâtorul de Mir  a ales astăzi, 15 August 2018, în zi de mare sărbătoare, să ofere ajutor copiilor şi mamelor maltratate de la Aşezământul Social ,,Sfinții Mihail si Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Ajutorul Asociației a constat în alimente de bază, dulciuri, fructe, hăinuțe și rechizite școlare.  Cei 26 de copii s-au arătat tare bucuroşi de sosirea noastră, ei sunt mereu impresionați de haina militară și privesc militarii ca pe îngerii lor salvatori. La rândul lor, reprezentanții AMVVD, Marius Apostol, Carmen Apostol, Tiberiu Dinu, Mariana Dinu, Mihaela Dumitru, au fost impresionați de căldura sufletească a copiilor, le-au împărțit cadouri și au primit mulțumirile din inimă ale micuților.

Aşezământul Social ,,Sfinții Mihail si Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu este casă pentru 6 mame și 26 de copiii care au fost maltratați în familiilor lor.

AMVVD mulțumeste tuturor donatorilor care au sprijinit această campanie şi vă aşteaptă alături şi la viitoarele acțiuni umanitare, pentru că împreună putem readuce zâmbetul pe chipul celor aflați în suferință. Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea!

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *