Doamne, ai grijă de militarii noștri !

Doamne, ai grijă de militarii noștri !

Într-o zi de 13, o sâmbătă urâtă, a venit și o veste tristă pentru noi.
Fața nevăzută a războiului și-a spus și de data asta cuvântul. Terorismul a lovit din nou, făcând noi victime, de data aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu, camarazii noștri sunt în viață, în afara oricărui pericol. Retrăim de fiecare dată, prin ei, fiecare secundă a Teatrului de Operații, suntem trup și suflet alături de camarazii noștri răniți azi, sunt și vor prezenți în rugăciunile noastre și ii mulțumim divinității pentru protecția oferită!
Încă o dată, Afganistanul demonstrează că este o zonă de război. Există conflicte asimetrice la care militarii români fac tot posibilul ca să le facă față. Este greu, perfid, orice clipă în care te uiți în spate poate să fie ultima. Militarii noștri se antrenează continuu, sunt atenți zi și noapte, dar să nu uităm niciodată ce reprezintă Afganistanul.
Astăzi, patru camarazi au trecut printr-o clipă grea. Să fim alături de ei și familiile lor cu gândul și cu rugăciunile noastre.

Sunt clipe grele, ne rugăm pentru viața și sănătatea lor!! Sunt camarazii noștri, militari români care știu pentru ce luptă acolo! Da, acolo e încă luptă, pentru unii care au uitat!! Noi, militarii români ne slujim țara acolo unde ea ne-o cere!

Dă Doamne să se întremeze camarazii noștri, ai grijă de ei și să se întoarcă sănătoși la ai lor!!

Onoare și respect!

Respect pentru veterani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *