Domnul Sorin Lazăr- Președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din cadrul Camerei Deputatilor – sprijină AMVVD

Domnul Sorin Lazăr- Președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din cadrul Camerei Deputatilor – sprijină AMVVD

Seria de întâlniri cu privire la Proiectul de Lege PLX 264/2019 care presupune recunoașterea meritelor personalului din cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și securitate, participant la misiuni și acțiuni militare în țară sau în afara teritoriului statului român, acordarea unor drepturi acestuia și celui decedat, precum și Proiectul de Lege PLX 253/2019 care presupune completarea art.21 din Legea nr.223/2015 privind pensiile militare de stat.

Astăzi, 18 septembrie 2019, o delegație formată din: Marius Apostol- președinte, Dan Cosma – prim-vicepreședinte, Adrian Iloiu – vicepreședinte, a avut o întâlnire pe această temă cu Președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din cadrul Camerei Deputatilor – Sorin Lazăr.

A fost prezentată o nouă formă a Legii Veteranilor, elaborată și susținută de A.M.V.V.D.
În acest sens, Președintele Sorin Lazăr ne-a asigurat de toată susținerea, urmând ca în cel mai scurt timp, forma prezentată astăzi să fie propusă și susținută în toate comisiile parlamentare în care are nevoie de avize.

După o discuție deschisă, considerăm că obiectivul întâlnirii noastre a fost atins, iar promisiunea domnului Președinte o așteptăm pusă în aplicare.
Continuăm demersurile legale pentru ca legea să parcurgă toți pașii în drumul său către promulgare, fiind ferm convinși că este o necesitate în legislația românească.

ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *