Dușman cinstit sau prieten fals?

Dușman cinstit sau prieten fals?

Țelul înființării Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” este acela de a reprezenta și apăra interesele tuturor militarilor, fie că vorbim despre cei activi, fie că vorbim despre cei în rezervă sau în retragere.
Căutând să aflăm mai în detaliu problemele pe care le întâmpină militarii, am considerat că este necesar ca cei răniți sau rămași cu traume să se poată recupera, acasă, în România, la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Nu ne-am oprit doar la atât. Acolo unde am considerat că există camarazi care sunt nedreptățiți, am luat atitudine, așa cum s-a întâmplat și cu Legea Veteranilor și altele.

Considerăm că prin crearea acestei asociații trebuie să milităm doar pentru drepturile camarazilor pe care îi reprezentăm.

Suntem noi, oare, naivi și credem că putem înfrunta toate „morile de vânt”? Cu siguranță, nu! Tot ce faci din pasiune, determinare, loialitate și iubire va culmina!

Așadar, ne întrebăm cum un reprezentant al militarilor participanți în teatrele de operații, poate reacționa în detrimentul propriilor membri?

Cum președintele Asociația Militarilor Participanți în Teatrele de Operații – domnul Simion Constantin Gheorghe – să aibă îndoieli cu privire la drepturile de care ar putea beneficia acei oameni, care și-au respectat jurământul și au reprezentat România într- o alianță internațională? Este peste puterea noastră de înțelegere.

Daca nouă nu ne poate răspunde, să le răspundă celor pe care dorește „să îi reprezinte”.

A.M.V.V.D va lupta pentru toți militarii!

Onoare și Respect

Împreună Susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *