Familia A.M.V.V.D. mereu împreună!

Familia A.M.V.V.D. mereu împreună!

Familia A.M.V.V.D s-a reunit sâmbătă, 27 iulie, la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, după ce o furtună puternică a distrus o parte din munca îndelungata. Furtuna a doborât câțiva copaci și a desprins părți considerabile din acoperiș.
Deși forța naturii ne-a demonstrat că oricând ne poate lăsa fără ceea ce am clădit, considerăm că această situație nu ne-a doborât, ci mai degrabă, ne-a întărit și unit.
Solidaritatea membrilor A.M.V.V.D nu a întârziat să apară, astfel că, așa cum suntem obișnuiți, ne-am grupat pe sarcini: echipa de remediere a problemelor apărute la acoperiș, echipa cu drujbe, care a curățat și tăiat copacii căzuți, echipa cu trimere, care a curățat mare parte din suprafețele acoperite cu vegetație și echipa care a curățat aleile centrului și camerele inundate din centru.
De asigurarea mesei s-a ocupat camaradul nostru Ionuț Butoi, care a pregătit, alături de soția sa, o delicioasă tocăniță musceleană, fiind servită imediat după orele prânzului.
După pauza de prânz, activitățile au continuat până după orele 18. Singura problemă neremediată în totalitate fiind acoperișul, cel mai afectat de efectele puternicii furtuni.
La final, deși obosiți și toropiți de căldură, ne-am declarat mulțumiți de munca depusă și am fixat data următoarei întâlniri pentru a finaliza și reparația acoperișului în întregime, pentru a rezista cel puțin până la schimbarea în întregime a acestuia.
Încă o dată membrii asociației au dovedit că:
NUMAI ÎMPREUNA SUSȚINEM VETERANII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *