Familia AMVVD s-a reunit la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani

Familia AMVVD s-a reunit la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani

În zi de sâmbătă, când, în mod normal este timp pentru familie, camarazii din cele 26 de sucursale au fost prezenți la Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”.

Sâmbătă, 22 iunie 2019, odată cu stabilirea cvorumului de prezență, respectiv a 48 de participanți, ședința a fost declarată deschisă. S-au supus discuției și asumării prin vot a următoarelor:

-prezentarea etapelor contractului încheiat între INTERCORP HOLDINGS S.A. și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” privind implementarea proiectului „CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REFACERE PENTRU VETERANI ȘI VETERANI CU DIZABILITĂȚI”. Au fost prezenți din partea companiei, domnii: Ștefan Stan și Sebastian Duma, care au răspuns cu promptitudine tuturor întrebărilor puse de către cei prezenți la ședință.

-prezentarea cardurilor „VETERAN” și „AMIRAL” care aduc beneficii membrilor asociației

-începerea activității asociației în noul sediu obținut în baza unui contract de închiriere cu Primăria Municipiului București.

-prezentarea parteneriatului și ofertelor puse la dispoziție de agenția de turism „S.C. AMARYLLIS AGROTOUR S.R.L”

-reușita sucursalei Suceava , prin implicarea veteranului rănit în TO – Dumitru Florea, și anume deschiderea unei camere de muzeu – „Muzeul Veteranului”. La inaugurarea muzeului s-a făcut predarea drapelului de la un veteran al Celui De-al Doilea Război Mondial, în vârstă de 105 ani, și semnarea totodată de acesta, la un veteran al TO. Drapelul a fost predat în cadrul Adunării Extraordinare, domnului Marius Apostol – președinte AMVVD.

– s-au pus în discuție situațiile contabile ale sucursalelor, precum și modalități de eficientizare a activităților cu acest specific.

Toate punctele de pe ordinea de zi au fost supuse discuției și votului, luându-se deciziile, respectând Statutul AMVVD astfel că, după parcurgerea tuturor punctelor, ședința a fost declarată închisă, de către președintele asociației, domnul Marius Apostol.

Și prin această activitate a asociației s-a demonstrat, încă o dată, că:

ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *