Împărăția cerurilor s-a deschis pentru „Bunicu’ „!

Împărăția cerurilor s-a deschis pentru „Bunicu’ „!

Of! De câți camarazi are Dumnezeu nevoie?

Încă o veste extrem de tristă ne-a dărâmat astăzi, o veste pe care nu doream să o aflăm. Și noi mai aveam nevoie de acest om, dar se pare că Dumnezeu a avut planuri pentru el, acolo sus. Este vorba despre decesul fulgerător al colegului și prietenului nostru Cap (Ret) Moldovan Adrian Beniamin – „Bunicu’ „, așa cum îi spuneau majoritatea celor care l-au cunoscut – membru A.M.V.V.D Bistrița.

Militar veteran, participant la 2 misiuni în Angola și o misiune în teatrul din Kosovo ( misiune în care a fost operat la stomac, motiv pentru care a ales să iasă la pensie ulterior), tată, soț, coleg, un profesionist desăvârșit, a încetat din viață astăzi, 27.08.2019, la vârsta de 51 de ani.
A fost angajat al MApN peste 16 ani, timp în care a adunat doar laude și respect, atât de la colegi, și superiori, totodată.

Noi, toți cei care îl cunoșteam pe Bunicu’, cu durere nemărginită în suflet și cu lacrimi în ochi ne exprimăm regretul pentru dispriția sa. Suntem cu gândurile cele mai sincere alături de familia greu încercată și transmitem condoleanțe!

Dumnezeu sa te ierte și să te așeze în oastea Sa, în Împărăția Cerurilor, Bunicu’ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *