În plină febră a pregătirilor spectacolului SUFLET DE EROU, Sucucursala Bistrița a revenit cu ajutoare la casa familiei Măjeri

În plină febră a pregătirilor spectacolului SUFLET DE EROU, Sucucursala Bistrița a revenit cu ajutoare la casa familiei Măjeri

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) aflată în febra pregătirilor spectacolului caritabil SUFLET DE EROU din încinta PRIMULUI CENTRU DE RCUPERARE, REFACERE și REABILITARE (CRRR – AMVVD) aflat la Mănăstritea Dealu, Târgoviște, pe locul unde a fost cândva școala militară unde a învățat Regele Mihai. Cu toate astea membrii AMVVD – Sucursala Bistrița nu au uitat că, în iarnă de Moș, a promis familiei Măjeri că se vor întoarce cu ajutoare din când  în când.

Pentru că promisiunea a fost făcută, delegația Sucursalei Bistrița, formată din Pațainea Nicolae – președinte,  Dănuț Vidican – vicepreședinte și Balc Mihai – secretar, a ajuns iar la casa mică în care îşi duc traiul de zi cu zi câţiva copilaşi frumoşi şi cuminţi, dar cu care soarta a fost extrem de crudă. Mama le-a murit acum cinci ani, iar tatăl și concubina i-au alungat şi așa au ajuns în grija unei mătuşi care-i crește cu mare greu.

După ceva timp petrecut la familia Măjeri, delegația bistrițeană a plecat iar cu dorința de a repeta gestul și de a face mult mai mult pentru semeni, fie ei civili, militari, polițiști, jandarmi, pentru toți cei care au o viață grea, pentru cei care duc pe umeri povara chinului, amărăciunii, sănătății, sărăciei.

Povestea tristă a familiei Măjeri o puteți citi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *