La mulți ani, veterane Laurențiu Doroftei!

La mulți ani, veterane Laurențiu Doroftei!

„Ne-am adunat astăzi, aici, pentru că vrem cu toții să ne aducem aportul nostru la cinstirea eroilor în viață”, spune președintele sucursalei AMVVD Botoșani, Sorin Ioan Ciobanu.

Sucursala AMVVD Botoșani împreună cu primarul comunei Băluşeni, subprefectul Daniela Lozneanu, reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, Cercului Militar al Garnizoanei Botoşani, Asociaţiei „Cultul Eroilor” şi Consiliul Local al Primăriei Băluşeni au sărbătorit frumoasa vârstă de 100 de ani a veteranului de război, căpitanul Laurențiu Dorftei.
Căpitanul Laurenţiu Doroftei nu are o poveste de viață simplă, ci cu multe încercări. Acesta a luptat pe front cu Regimentul 6 Vânători, începând din 1942, timp în care i-au şuierat multe gloanţe şi obuze „pe la ureche”. A reuşit să scape nevătămat de cele mai multe ori însă într-o zi, norocul nu i-a mai surâs şi a fost lovit. Şi acum mai poartă urmele acelei accidentări, având o schijă în picior.
Astfel, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” îi urează un călduros LA MULȚI ANI și să dea Domnul să vă avem printre noi încă 100 de ani.
Onoare și respect.
Împreună Susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *