Lucrările la Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD) continuă. Vă așteptăm lângă noi ca Împreună să Susținem Veteranii!

Lucrările la Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD) continuă. Vă așteptăm lângă noi ca Împreună să Susținem Veteranii!

În data de 5 mai 2018, Asociația noastră se regrupează  într-o amplă acțiune de voluntariat pentru terminarea lucrărilor de întreținere a spațiului exterior de la CRRR-AMVVD- Târgovişte. Aceste  lucrări presupun: repararea gardului împrejmuitor, toaletarea arborilor, plantare de gard viu, curățenie exterioară etc.

Acțiunea va avea loc la Târgoviște alături de eroii zilelor noastre,  militari veterani ai Teatrelor de Operații, ce  continuă să lupte pentru camarazii lor și aici, acasă. Ei nu te lasă niciodată la greu, oricând și oriunde te poți baza pe ajutorul lor!

Reamintim că Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații (CRRR-AMVVD) va fi găzduit de clădirea fostului Liceu Militar de pe lângă Mănăstirea Dealu, unde a studiat pe vremuri şi fostul suveran al României Regele Mihai.

Loc încărcat de istorie, Mănăstirea Dealu se află la doar 200 m de viitorul Centru, unde se odihnește capul lui Mihai Viteazul și unde s-a tipărit prima carte din Tara Românească, ,, Liturghierul lui Macarie” (1508). Un bun prilej pentru a fi vizitată şi pentru a lăsa un gând pios în memoria camarazilor pierduți în Teatrele de Operații.

Militarii veterani ai Teatrelor de Operații au nevoie, cât mai urgent, de acest centru unde să se poată trata şi recupera, la ei acasă, alături de familie. De aceea facem un apel de suflet să ne sprijiniți în această acțiune! Numai împreună suntem puternici şi putem realiza lucruri mărețe!

Persoanele care doresc să participe la această acțiune de voluntariat se pot înscrie la următoarele numere de telefon:

  •  0723340580 – domnul Dinu Tiberiu, administrator AMVVD
  • 0722691743 – dl. Aldea Gheorghiță, președinte sucursala AMVVD Târgoviște

Uneltele, sculele şi materiale necesare, vor fi asigurate de noi!

Pentru mai multe amănunte, vă rugăm, să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *