Lupii negri urlă de durere! Drum bun camarde, Iuliu-Adrian Filip

Lupii negri urlă de durere! Drum bun camarde, Iuliu-Adrian Filip

Un veteran al teatrelor de operații, plutonierul-major Iuliu-Adrian Filip a pierdut lupta cu o cumplită și necruțătoare boală și a trecut în neființă. Era încadrat comandant de grupă la Batalionul 151 Infanterie Războieni din Iași, cunoscuți în țară și lume drept „Lupii Negri”.
În seara zilei de 8 august, camaradul nostru, membru al AMVVD – sucursala Iași din 2016, s-a alăturat camarazilor din ceruri.
Veteran al teatrelor de operații din Bosnia (1997) și Afganistan (2003, 2010 și 2013), Iuliu a fost întotdeauna camaradul pe care te puteai baza oricând. A venit în armată în 1994 și tot de atunci a făcut parte din marea familie a „Lupilor Negri” până în prezent.
A terminat școala militară în 2001, a fost repartizat la Focșani la Brigada 282 Blindată, dar după puțin timp a revenit în familia „Lupilor Negri”, la Batalionul 151 Infanterie.
În toată cariera sa, a avut doar calificative de Foarte Bine și Excepțional.
Plutonierul-major Iuliu-Adrian Filip a lăsat lăsat un mare gol în sufletele celor dragi și ale noastre. A fost un om adevărat, un militar complet și un familist convins.
La doar 49 de ani, Iuliu a plecat dintre noi, dar mai ales din sânul familiei, unde a lăsat o mare durere. Soția, Paula și fetele, Iulia-Gabriela și Roxana-Ionela i-au fost alături până în ultima clipă. Și nu numai… Camarazii au încercat să-l ajute, s-au mobilizat dar, în ciuda tratamentelor, boala a învins…
Toți membrii AMVVD suntem alături de familia greu încercată și camarazii săi din familia „Lupilor Negri” din Iași.
Prietenul, colegul, camaradul nostru este depus capela cimitirului Petru și Pavel din Iași, iar înmormântarea va avea lor loc luni, la ora 11.30.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *