Membrii AMVVD cetățeni de onoare ai orașului Botoșani

Membrii AMVVD cetățeni de onoare ai orașului Botoșani

Putem spune că proverbul „după muncă și răsplată” este valabil pentru oricare dintre aceia care își îndeplinesc cu dăruire și profesionalism activitatea.

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” a înțeles că astfel de bune exemple ale societății , doar cu implicarea noastră pot fi scoase din anonimat și promovate.
Astfel că, astăzi 23 octombrie 2019, domnul primar al Municipiului Botoșani – Cătălin Mugurel Flutur, în urma propunerii A.M.V.V.D, a oferit titlul de cetățean de onoare domnilor Col. Ionel Lucian Sandu și Lt. col. Ioan Sorin Ciobanu și și-a mărturisit aprecierea pentru întreaga activitate depusă pe parcursul carierei militare.

Întrunirea a avut loc într-un cadru extrem de cald, învăluit de emoția tuturor celor prezenți, dintre care amintim: Cdt. Garnizoanei Lt. Col. Cornel Titiliuc, Gl. Ioan Manci, președintele A.M.V.V.D – Marius Apostol, vicepreședintele Cristina Mathias, secretar general Mihaela Dumitru,
Ionel Voineagu – secretar/ casier al sucursalei A.M.V.V.D. Botoșani și Martiniuc Mihai – vicepreședintele acesteia.

Mulțumim Primăriei Botoșani că răspunsul solicitării noastre a fost unul afirmativ și ne plecăm în fața celor care apreciază munca, profesionalismul, determinarea, curajul și implicarea militarilor români.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *