Mulțumim Casei Regale pentru răspuns!. „Lansarea Centrului de Excelență în Comerț Exterior”. Președintele AMVVD-Constanța, alături de nume sonore românești

Mulțumim Casei Regale pentru răspuns!. „Lansarea Centrului de Excelență în Comerț Exterior”. Președintele AMVVD-Constanța, alături de nume sonore românești

La două zile după prezentarea de la Mănăstirea Dealu, Târgoviște, a Centrului de recuperare si refacere (CRRV-AMVVD) unde societatea românească a înțeles că este realizabil acest lucru și că noi, AMVVD-iștii, vom lupta cu toate forțele pentru finaizarea lui, suntem onorați de multiplele invitații primite atât la sediul asociației, cât și la sucursalele din țară.

Răspundem tuturor cu recunoștință și vă asigurăm că vom face tot posibilul de promovare a neamului românesc și a valorilor lui. CINSTIM DRAPELUL ROMÂNIEI așa cum am jurat!

La invitația Președintelui Academiei Române , Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf Mare Mucenic Dumitrie – Izvorâtorul de Mir”, prin președintele sucursalei Constanța, domnul Cristi CRĂCIUN, va participa miercuri 14 noiembrie la evenimentul „Lansarea Centrului de Excelență în Comerț Exterior”.

Participarea vine în urma invitației unor nume sonore ale societății românești, dl acad Aurel POP, președintele Academiei Române, prof.univ. dr Nicolae ISTUDOR, rector al Academiei de Studii Economice, prof.univ.dr Tudorel ANDREI, președinte al Institutului Național de Statistică.

Onorați de invitația la un eveniment de marcă pentru România, vom fi prezenți în Aula Mare a Academiei de Studii Economice, în încercarea de a descoperi și de ce nu implementa strategia de realizare a unui asemenea proiect și în alte domenii de bază ale societății.

Mulțumim Casei Regale pentru răspuns și vă asigurăm că aceste demersuri le vom face și după un an de la funcționarea primei clădiri a PRIMULUI CENTRU DE RECUPERARE ȘI REFACERE (CRRV-AMVVD) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *