,,N-am intrat în Armată pentru bani. Nu-mi voi trăda niciodată țara și camarazii” spune generalul Nicolae Ciucă

,,N-am intrat în Armată pentru bani. Nu-mi voi trăda niciodată țara și camarazii” spune generalul Nicolae Ciucă

Militar cu o carieră impresionantă care îl recomandă ca un profesionist desăvârșit, generalul Nicolae Ciucă ocupă în prezent funcția de Șef al Statului Major al Armatei României. Recent, în spațiul public a apărut o frântură din gândurile generalului care trădează un caracter nobil pus necondiționt în slujba țării pe care a jurat să o apere și a camarazilor alături de care s-a desăvârșit ca militar.

Nu voi ieşi la pensie pînă la expirarea mandatului, chiar dacă îmi dau 5.000 de euro pensie. Dacă în ianuarie 2019 vor hotărî că merit 10 lei pensie, voi ieşi cu 10 lei! Nu am intrat în armată pentru bani. Eu nu mi-am trădat, nu trădez şi nu-mi voi trăda niciodată Ţara şi Camarazii” sunt vorbele Șefului Major al Armatei României.

Recent, generalul Ciucă a precizat pe pagina personală de Facebook că: ,,A fi militar reprezintă mai mult decât o meserie! Este nevoie de mult curaj, determinare, pregătire continuă și dragoste de țară”!

Calități pe care Șeful Major al Armatei României dovedește, din plin, că le are și care îl recomandă drept un roman adevărat cu dragoste de neam și țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *