Rezultatele din spatele implicării-Sucursala AMVVD DEJ

Rezultatele din spatele implicării-Sucursala AMVVD DEJ

Astazi 23 August 2018, delegația AMVVD condusă de domnul preşedinte Marius Apostol a ajuns în istoricul oraş Dej, în vizită la Sucursala AMVVD  din localitate, unde a fost întâmpinat de preşedintele sucursalei, domnul colonel (r)  Covaci Alexandru. Susținător activ al Asociației, domnul Alexandru Covaci a creat una dintre cele mai puternice sucursale din țară, strângând în jurul dânsului peste 600 de membri și, de aceea,  îi mulțumim pentru implicare și îl asigurăm de toată considerația noastră.

Sub atenta organizare a conducerii sucursalei Dej, delegația AMVVD s-a întâlnit apoi cu militarii – Batalionului 811 ,,Dragonii Transilvani” din municipiu, unitate de elită a Armatei României și prima unitate românească dislocată în Teatru de Operații din Irak  (2003-2004, operațiunea Antica Babilonia).

În cadrul întâlnirii, reprezentanții AMVVD și cel al societății ,,Restart Energy One” au informat militarii dejeni despre: noua lege privind meritele veteranilor din teatrele de operații (propunerile Asociației AMVVD), proiectul Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitate a veteranii din Teatrele de Operații și  ,,Oferta veteran” de furnizare energie electrică și gaze naturale, negociată de către AMVVD cu societatea ,,Restart Energy One”, valabilă pentru toți membrii asociației și care conține cea mai bună ofertă de pe piață.

Municipiul Dej (județul Cluj), vizitat astăzi de reprezentanții AMVVD, se distinge prin cel mai mare Cimitir al Eroilor români, maghiari, germani, ruși, sârbi și evrei (înmormântați în același loc) din cele două Războaie Mondiale. Acest cimitir, în suprafață de peste 3000 mp  se află amplasat pe Dealul Florilor  și adăpostește mormintele a 570 eroi.

Implicarea înseamnă rezultate!! Felicitări AMVVD, Sucursala Dej, felicitări col. (r) Alexandru Covaci!

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *