Oameni în uniforma pentru Oameni în uniforma

Oameni în uniforma pentru Oameni în uniforma

Uniforma nu face diferențe!
„Se spune că prietenii la nevoie se cunosc”, noi spunem „camarazii la nevoie se cunosc”, indiferent de structura din care fac parte. Întotdeauna jandarmii români au fost în sprijinul cetățeanului și azi au fost alături de noi, dovedind încă o dată, ca înțeleg ce înseamnă camaraderia, sacrificiul unui militar în teatrul de operații și nevoia noastră de susținere!
Chiar astăzi au demonstrat asta cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați și sucursala A.M.V.V.D.
Au aflat că, LUPTA pentru construirea marelui vis, „Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani” (C.R.R.V.-A.M.V.V.D) de la Mănăstirea Dealu este unul pe cât de important, pe atât de greu de clădit.
Au venit cu propriile ARME pentru a contribui la împlinirea visului. Astfel, astăzi,17 mai, în Municipiul Galați s-a desfășurat, începând cu ora 8.30, „Marșul Jandarmeriei Gălățene” care a avut ca obiectiv obținerea de fonduri pentru C.R.R.V.Prin această inițiativă și-au declarat prețuirea și mulțumirea pentru cei care au reprezentat și reprezintă cu onoare România în Teatrele de Operații.
Solidari cu această acțiune au fost și președintele sucursalei A.M.V.V.D. Galați – Adrian Baccela, și militarii Batalionului 300-Protecția Forței – „Sfântul Andrei” Galati, aflați în Afghanistan. Nisipul desertului, misiunea primită și dorul de casă, nu i-a împiedicat pe camarazii din Afganistan să ne susțină necondiționat la înfăptuirea visului nostru, al tuturor.
Ei au scris istoria României ca partener de nădejde al NATO, iar camarazii din Jandarmerie au scris o pagină de „istorie” din realizarea marelui vis.
Învingători au fost toți, dar primul a sosit Laurențiu Cobzaru -membru A.M.V.V.D.
Atât conducerea AMVVD, prin reprezentanții ei cât și membrii asociației, le mulțumește tuturor cu recunoștință și aleasă prețuire, pentru implicare, dăruire, sprijin și încredere necondiționată în realizarea primului CENTRU…..
Să nu uităm nici de implicarea celor care au contribuit la înfăptuirea evenimentului de astăzi: Carrefour Hipermarket Galați, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați, Urban Volunteur Search and Rescue, Yves Roches, Rescue 4×4 Galați.
Mulțumiri! Recunoștință! Respect!

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *