Onoare și Respect Statului Major al Forțelor Terestre

Onoare și Respect Statului Major al Forțelor Terestre

Prezența noastră în Piața Arcului de Triumf este datorată implicării și sprijinului unor profesioniști.
De aceea, dorim să amintim că o astfel de persoană, care prin verticalitatea, profesionismul și determinarea sa, ne-a încurajat și motivat la fiecare repetiție să demonstrăm că ne merităm locul la parada dedicată Zilei Naționale a României este domnul General-Maior Dr. Dorin Blaiu. De aceea, îi mulțumim
domnului General-Maior Dr. Dorin Blaiu pentru tactul de care a dat dovadă, care ne-a determinat să ne autodepășim, să reușim să ne concentrăm și să învingem emoțiile.

O altă persoană care s-a implicat și a sprijinit prezența asociației noastre la defilarea dedicată zilei de 1 Decembrie este domnul Lt. Col Bărbulescu Octavian.

Cu respect și înaltă considerație, astăzi 3 decembrie 2019, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, formată din: Marius Apostol – președinte, Dan Cosma – prim-vicepreședinte, Adrian Iloiu – vicepreședinte și Mihaela Dumitru – secretar general, a oferit domnului General- Maior Dr. Dorin Blaiu, respectiv domnului Lt. Col Bărbulescu Octavian, placheta de onoare a asociației.
Dorim să le mulțumim public pentru susținerea și sprijinul acordat pentru prezența noastră sub Arcul de Triumf, de 1 Decembrie.

#AMVVD #1_DECEMBRIE

Text : Ramona Nicoleta Darie – șef departament comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *