Pentru prima oară în ISTORIA ROMÂNIEI. LA 100 de ani de la Unirea tuturor Principatelor Româneşti, AMVVD VA PARTICIPA ÎN BLOCUL DE PARADĂ

Pentru prima oară în ISTORIA ROMÂNIEI. LA 100 de ani de la Unirea tuturor Principatelor Româneşti, AMVVD VA PARTICIPA ÎN BLOCUL DE PARADĂ

Parada militară organizată de Ziua Naţională a României pe 1 Decembrie 2018, va avea mai multe elemente de noutate, având în vedere că în acest an se împlinesc 100 de ani de la Unirea tuturor Principatelor Româneşti.

Pentru că nu se poate vorbi de o Românie modernă fără să ne amintim de sacrificiul veteranilor noştri, la această aniversare a unui secol de Unire, va participa pentru prima dată în istoria României, în blocul de paradă, o Asociație Militară reprezentativă pentru veteranii şi militarii răniți în Teatrele de Operații, şi o spunem cu mândrie că e vorba de ,,ASOCIAȚIA MILITARILOR VETERANI ŞI VETERANILOR CU DIZABILITĂȚI – Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir”.

Pentru această onoare ce ne revine, trebuie să mulțumim cu adânc respect Domnului General Nicolae Ciucă – ,,Generalul Deşertului”, generalul care reprezintă generația militarilor cu experiență complexă în Teatrele de Operații, generalul cu cele mai dificile misiuni executate de Armata României.

Vă mulțumim, Domnule General Ciucă ! Blocul de paradă al Asociației AMVVD, va fi deschis cu port-drapelul Asociației AMVVD, de veteranul Ionuț Butoi. Vă asteptăm la parada de 1 Decembrie la Arcul de Triumf !

Respect Veteranilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *