Primul antrenament al #AMVVD pentru parada dedicată Zilei Naționale

Primul antrenament al #AMVVD pentru parada dedicată Zilei Naționale

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” este singura asociație, care pentru al doilea an consecutiv și-a câștigat, prin propriile acțiuni și forțe, dreptul de a-i reprezenta și cinsti pe eroii Armatei Române, pe veteranii teatrelor de operații.

Luni, 25 noiembrie 2019, a fost prima zi de participare la antrenamentele blocului de paradă reprezentativ al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” – dedicate Zilei Naționale a României.

Deși câmpul din Ghencea nu părea prea prietenos, după zilele ploioase, nu ne-am descurajat, ci ne-a ambiționat să ne depășim emoțiile, dorind să îi cinstim cu seriozitate pe aceia care au luptat pentru pace, liniște și libertate.

Ploaia măruntă nu ne-a împiedicat să trecem prin fața tribunei și să reușim să ne depășim așteptările . Câteva picături nu ne pot înfrânge determinarea de a-i reprezenta cu onoare.

Blocul de paradă al A.M.V.V.D va fi prezent și la repetițiile viitoare, iar pe 1 Decembrie va trece cu cinste pe sub Arcul de Triumf din București, onorând curajul, ambiția, determinarea și profesionalismul veteranilor din teatrele de operații.

Cu cinste ne onorăm veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *