Principele Nicolae – vizită la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, Târgoviște

Principele Nicolae – vizită la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, Târgoviște

Miercuri, 8 mai 2019. O zi încărcată emoțional atât pentru noi, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic – Izvorâtorul de Mir” (AMVVD), cât și pentru Principele Nicolae și edilul Aninoasei, Constantin Maricescu.
În jurul prânzului AMVVD a avut deosebita plăcere de a primi vizita la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu (CRRV-AMVVD) a Principelui Nicolae.
Plin de emoție și nerăbdător de a vizita locul unde, în trecut, a învățat Regele Mihai – Fosta Școală Militară-, fiul Principesei Elena de România a fost întâmpinat de președintele AMVVD Marius Apostol, prim-vicepreședintele AMVVD Dan Cosma, secretarul general AMVVD Mihaela Dumitru, administratorul AMVVD Tiberiu Dinu, de conducerea sucursalei AMVVD Târgoviște – mai precis de președintele Dan Voicilă și membrul Valentin Ispas -, de administratorul CRRV-AMVVD Dănuț Vidican, de primarul Comunei Aninoasa Constantin Maricescu și consilierul județean Niculae Vlăduț împreună cu un grup de tineri din comuna Aninoasa.
După ce a fost întâmpinat cu tradiționala pâine şi sare, Principele Nicolae a vizitat Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, locul unde AMVVD vrea ca militarii veterani, membrii asociației și nu numai, să poată să-și aline, împreună cu familiile lor, traumele căpătate în urma participării la misiuni în teatrele de operații.
A ascultat, cu mare interes, toate detaliile date de către președintele Marius Apostol și prim-vicepreședintele Dan Cosma în privința CRRV-AMVVD, a vizitat cele două camere finalizate și a multumit gazdelor că i-au acceptat vizita în locul unde Regele Mihai – bunicul lui – a petrecut o perioadă importantă a vieții.
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *