Reprezentanții AMVVD au participat la analiza proiectului de Ordin al MApN privind stabilirea criteriilor de sprijinire a asociațiilor și fundațiilor de utilitate publică

Reprezentanții AMVVD au participat la analiza proiectului de Ordin al MApN privind stabilirea criteriilor de sprijinire a asociațiilor și fundațiilor de utilitate publică

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor Dizabilități a răspuns favorabil invitației Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului de a face parte din grupul de lucru care redactează Ordinul MApN privind stabilirea criteriilor de sprijinire a asociațiilor și fundațiilor de utilitate publică.

Ca urmare, astăzi, 24 august 2018, col. (r) Dan Cosma, prim-vicepreședinte și d-ra avocat Wolf Iuliana Clara, reprezentanți ai AMVVD, au participat la sediul Statului Major al Apărării, alături de reprezentanții MApN și cei ai altor asociații și fundații de interes public, la întâlnirea grupului de lucru însărcinat cu redactarea ordinului.

,,Patru ore au fost necesare pentru a analiza și da o formă bună proiectului de Ordin al ministrului Apărării Nationale, pentru stabilirea criteriilor de sprijinire a asociațiilor și fundațiilor, de utilitate publică. Am analizat, împreună cu Direcția calitatea vietii pesonalului, Direcția generală juridică, Direcția finaciar-contabilă și celelalte entități din SMAp implicate, articol cu articol,  acest proiect și ceea ce ne-am propus pe ordinea de zi apare acum ca un efort colectiv  și de bun augur. Au fost aduse  mai multe îmbunătățiri proiectului prin efortul comun al entităților mai-sus menționate și cu aportul substanțial al asociației noastre – AMVVD. Săptămâna viitoare, va exista, cel mai probabil, o forma finală a acestei propuneri legislative, care va fi discutată cu cei implicați pentru promovarea către ministru” a precizat Dan Cosma, unul dintre reprezentanții AMVVD prezent la întâlnirea de lucru de la SMAp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *