Reprezentanții AMVVD continuă vizitele în garnizoanele din țară. Ieri, 12 iulie 2018, delegația AMVVD s-a întâlnit cu militarii din Timișoara

Reprezentanții AMVVD continuă vizitele în garnizoanele din țară. Ieri, 12 iulie 2018, delegația AMVVD s-a întâlnit cu militarii din Timișoara

Reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” continuă seria întâlnirilor cu militarii din garnizoanele țării. Astăzi, 12 iulie 2018, delegația AMVVD formată din Marius Apostol – președinte, Dan Cosma-prim-vicepreședinte, Mihaela Dumitru-secretar și Tiberiu Dinu – administrator, a ajuns în garnizoana Timișoara unde a fost primită de Comandantul Garnizoanei, colonel Dan Ionescu, veteran al Teatrelor de Operații.

La discuțiile care au avut loc cu această ocazie și care au vizat prezentarea obiectivelor AMVVD, în special a obiectivului principal- construirea Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitare de la Târgoviște, au participat alături de militari și militari veterani, reprezentanți ai polițiștilor și ai jandarmilor din Timișoara dornici să afle amănunte despre asociația noastră.

La întâlnirea de la Timișoara a fost prezentă și Mădălina Culcușică, reprezentant al companiei Restart Energy, care a prezentat oferta promoțională de energie electrică și gaze naturale denumită ,,Veteran”, cea mai bună de pe piață, negociată de AMVVD și valabilă doar pentru membrii asociației.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *