#ROMGAZ #AMVVD parteneri pentru #CRRV

#ROMGAZ #AMVVD parteneri pentru #CRRV

Sacrificiul militarilor răniți în teatrele de operații ar trebui, necondiționat, răsplătit.
Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” încearcă să facă acest lucru din răsputeri, iar unul dintre obiective, atât de dorit spre a fi dus la finalizare, este primul și singurul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani.
În drumul nostru am întâmpinat obstacole, care ne-au ambiționat și ne-a făcut să ne continuăm, și mai motivați, visul.
Este greu să „lupți” în această lume pentru cei care au luptat într-o lume reală a armelor, însă, atunci când întâlnim oameni care cred și susțin cauza noastră, ne dau forță să continuăm oricât de greu ar fi.
Astfel de oameni sunt cei care reprezintă ROMGAZ. Astfel că, la începutul lunii octombrie a acestui an, au pus bazele unui contract de sponzorizare prin intermediul căruia au vrut să facă parte din visul nostru. Au vrut să fie si ei constructorii reclădirii vieții veteranilor, printr-un astfel de centru, dăruind o sumă importantă pentru continuarea lucrărilor de la Târgoviște.

În fața acestor oameni ne rămâne doar să ne înclinăm cu respect și să ne declarăm aprecierea pentru generozitatea acestui act.

Vă mulțumim că v-ați lăsat motivați de dictonul nostru:

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *