Ședinţa Extraordinară – convocată în baza Statutului A.M.V.V.D., secţiunea a II a, art. 15

Ședinţa Extraordinară – convocată în baza Statutului A.M.V.V.D., secţiunea a II a, art. 15

Astăzi, la Târgoviște, a avut loc atât vizitarea Centrului de Refacere, Recuperare și Reabilitare (CRRR- AMVVD), cât și Ședinţa Extraordinară convocată în baza Statutului A.M.V.V.D., secţiunea a II a, art. 15.

Înainte de ședința de la Cercul Militar Târgovişte președinții de sucursale sau membrii delegați au vizitat CRRR-AMVVD și au discutat câteva aspecte privind înaintarea lucrărilor pentru centru.

Pe lângă discuțiile avute pentru CRRR-AMVVD, membrii Consiliului Director au adus la cunoștința sucursalelor și celelalte evenimente ce vor avea loc în scurt timp:

  • depunerea de coroane la monumentul MECTO
  • participarea delegației la Zilele Comunei Aninoasa în data de 17 mai
  • participarea unor membri la „Noaptea Muzeelor”, eveniment ce va avea loc pe data de 19 mai, organizat de „Suntem România”
  • prezentarea și stabilirea unor detalii privind spectacolul -caritabil „SUFLET DE EROU” (VIII), anul acesta făcându-se în curtea CRRR- AMVVD de la Târgoviște, sub forma unei petreceri câmpenești cu sprijinul Primăriei Târgoviște, Primăriei Aninoasa, Firmei Restart Energy, TVR și a altor artiști de renume. Evenimentul va avea loc în data de 9 iunie, începând cu ora 18.00. AMVVD pregătește câteva surprize pentru cei care ne vor fi alături.
  • prezentarea ofertei la energie electrică de către firma Restart Energy, ofertă creată special doar pentru membrii AMVVD.
  • a doua ediție a concursului „Pescarul Veteran”
  • alte probleme de ordin organizatoric ce urmează a fi prezentate și discutate cu toți membrii AMVVD de către .președinții de sucursale/ membru delegat.

        

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *