Soarele ne-a zâmbit și azi, din garnizoana Medgidia

Soarele ne-a zâmbit și azi, din garnizoana Medgidia

În data de 18.06.2019, o delegație AMVVD compusă din președintele Apostol Marius, vicepreședinte Maican Ion , vicepreședintele Mathias Cristina și secretarul general Dumitru Mihaela împreună cu președintele sucursalei AMVVD Constanța Crăciun Cristian s-au deplasat în Garnizoana Medgidia pentru a prezenta realizările și obiectivele de viitor ale asociației. Astfel, la Batalionul 345 Artilerie „Tomis” au fost întâmpinați de către locțiitorul comandantului și camarazii săi. După prezentarea făcută de către domnul Marius Apostol, au fost aduse în discuție atât realizările și obiectivele propuse de AMVVD, cât și problemele și propunerile militarilor din această garnizoană. Propuneri ce au fost notate și se vor discuta pentru demararea procedurilor în Consiliul Director.
La finalul prezentării, membrii delegației noastre au fost plăcut surprinși de numărul mare de militari care și-au exprimat dorința de a deveni membri AMVVD.
După această vizită, delegația AMVVD s-a deplasat la Batalionul 911 Infanterie „Capidava”. Au fost întâmpinați de către locțiitorul comandantului.
Cu ocazia acestei întâlniri a fost acordată insigna AMVVD domnilor : lt.col Manoliu Cristian, plt.adj.Condrut Stanică și plt.maj Vlăsceanu Ionuț din cadrul batalionului 341 „Rechinii Albi”! Alături de delegatia AMVVD a fost și domnul colonel Iulian Ceku, militar veteran al teatrelor de operații, proaspăt pensionat și locuitor al municipiului Medgidia!
Vizitele vor continua.
Împreună susținem Veteranii.
Onoare și respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *