Stropi de speranță pentru clădirea visului AMVVD – Centrul de Refacere și Recuperare pentru Veterani

Stropi de speranță pentru clădirea visului AMVVD – Centrul de Refacere și Recuperare pentru Veterani

Vineri, 1 noiembrie 2019 am avut parte de cea mai mare surpriză de la înființarea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir.
Noi, „cei rămași”, am rămas extrem de surprinși să vedem atâtea persoane interesate de soarta visului nostru, construirea singurului Centru de Recuperare si Refacere pentru Veterani din România.
Este greu să ordonăm mulțumirile noastre. Suntem extrem de recunoscători celor care au donat, casei de licitații Artmark, doamnei Otilia Sava, care a contribuit în înfăptuirea acestui eveniment, deasemenea domnului General (r) Nicolae Ionel Ciucă, care ne-a susținut ca și în alte demersuri, Observator, Antena 3, Soniei Simionov, care ne-a „dus” în casele oamenilor, celor care au dăruit respect prin licitarea pentru loturile scoase, Cercului Militar Național, membrilor AMVVD veniți de la sute de kilometri, care au dorit să trăiască emoția alături de noi.
Astfel de acțiuni ne motivează și ne determină să continuăm pe firul visului nostru, dându-ne speranță că în curând se va concretiza în realitate.
Speranță există, dorință există, susținători ai cauzei există. Ce ne-ar împiedica să ne realizăm visul?

Vă mulțumim că susțineți veteranii!

#PENTRU CEI RĂMAȘI #CRRV #AMVVD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *