EVENIMENT ISTORIC. SUCURSALA AMVVD VÂLCEA, pentru prima oară în BLOCUL DE PADADĂ de la 1 DECEMBRIE, din oraș

EVENIMENT ISTORIC. SUCURSALA AMVVD VÂLCEA, pentru prima oară în BLOCUL DE PADADĂ de la 1 DECEMBRIE, din oraș

Veştile bune vin în continuare.  Acum, la Centenar, când pentru prima oară în istoria României, AMVVD va participa în blocul de paradă în mai multe orașe.

Pentru că militarii veterani din toate judeţele îşi doresc să participe la parada militară organizată la Bucureşti, pe 1 decembrie, în urma unei şedinţe, Florian Marin, prefectul judeţului Vâlcea, a aprobat ca sucursala AMVVD Vâlcea să facă parte din blocul de paradă.

Cei 100 de ani de la reîntregirea neamului românesc, reprezintă încă un motiv de bucurie pentru membrii Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi  „Sfântul Mare Mucenic  Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”.

Parada militară de anul acesta se anunţă una plină de activităţi noi, însă participarea AMVVD este un vis împlinit al tuturor veteranilor de care nu putem să uităm, deoarece ei fac parte din istoria noastră, din încercările noastre de a aduce pacea şi liniştea, din ceea ce suntem azi şi vom fi mâine!

Bucuria sucursalei AMVVD Vâlcea este de a participa, în blocul de paradă, cu un pluton format din 18 militari.

După şedinţa de luni, 26 noiembrie, vom reveni cu mai multe detalii asupra veteranilor participanţi.

Până atunci, pregătirile continuă, iar noi vă aşteptăm la PARADA DE 1 DECEMBRIE, de la Arcul de Triumf, pentru a fi alături de noi, într-un moment plin de istorie, de credinţă, dăruire şi patriotism!

Respect militarilor veterani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *