Suflet de Erou – tradiție

Suflet de Erou – tradiție

Vineri, 6 septembrie, la Bacău, în Sala Teatrului de vară „Radu Beligan” a avut loc spectacolul „Suflet de Erou 10” în asociere cu Primăria Municipiului Bacău.

Oamenii de bine au înțeles importanța mesajului transmis cu privire la clădirea primului și singurului Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani din România și au venit, fiecare cu cât a putut, pentru a fi parte la acest frumos și important proiect.

Binele a fost răsplătit cu un încântător spectacol asigurat de Dana Dăncilă, Marius Strugariu, Fanfara Militară a Garnizoanei Bacău, Ansamblul Roua Precistei, Ansamblul Folcloric Ecoul din Vale și, nu în ultimul rând, Liviu Atodiresei.

Am avut onoarea sa-i avem alături de noi pe Comandantul Garnizoanei Bacău, Comandorul Baraboi Leonard, Comandantul ISU Bacău, Comandantul Batalionului 53 Comando, militari răniți în teatrele de operații din Suceava, Vrancea și București, precum și doi veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial.

În sprijinul bunei desfășurări au participat camarazii noștri din sucursalele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” – Iași, Botoșani, Tg. Mureș și Vrancea.

Veteranii au făcut sacrificii pentru România, pentru o alianță. Noi îi sprijinim să iși trateze rănile și să își aline suferința, acasă, în țară, în România.

Vă mulțumim că ați ales să vă alăturați cauzei noastre și să credeți în dictonul nostru:
ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *